Despre noi

S.C. Wapo Service S.R.L.

S.C. Wapo Service S.R.L., infiintata în anul 1995, ofera experiența sa de 25 de ani în servicii de proiectare, constructie, modernizare si consultanta statii de distributie carburanti, servicii de reparatii si mentenanta echipamente. Echipele nostre de service și instalari au acoperire la nivel national.

Echipamente instalate de Wapo

In prezent WAPO Service a instalat echipamente in peste 800 de statii de distribuit carburanti auto la companii ca LUKoil, MOL, OMV – PETROM, ROMPETROL și depozite de carburanti ROMPETROL și MOL Romania.

MISIUNE

home_jet_list2
Misiunea noastra este de a oferi pietei romanesti echipamente/produse, know-how si servicii de inalta calitate, facand legatura intre cei mai mari producatori din domeniu si intreprinzatorii romani preocupati de creșterea calitatii si profitabilitatii investitiei lor.

home_jet_list2
Principalii furnizori de echipamente si produse sunt din Germania, Suedia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Finlanda, Austria si SUA.

Mentinem o stransa relatie cu acestia pentru a beneficia si transmite vasta experienta si standardele de calitate pe care si le au dobandit de-alungul timpului.

SOLUTII

  • Livrare la cheie statii de distributie carburanti (SDC), skiduri GPL, spalatorii auto
  • Import, instalare, service si mentenanta pentru echipamente benzinarii
  • Proiectare, fabricare skiduri GPL
  • Import, instalare, service si mentenanta instalatii livrare carburanti alternativi (de ex. Adblue, GNC, GNL)
  • Service si intretinere echipamente depozite carburanti
  • Mentenata pentru cladiri inclusiv din benziarii (instalatii electrice, sanitare, etc.)
  • Conversie motoare Diesel la consum dual de motorina si gaz natural comprimat (CNG) sau gaz natural lichefiat (LNG)